• Beste lån 2017
  • Raskt svar!
  • Låne penger privat - 10 000 til 500 000 kroner.
  • Du får raskt svar
  • Det koster deg ingenting
  • (Eksempel eff.rente 15,84%, 65000, o/5 år, etabl.geb. 950,-, Totalt: 92334)
  • Gjeldsmegler1 spesialiserer seg på inkassolån og betalingsanmerkning.
  • (Låneeksempel: Eff. rente 15,8%, 65.000 kr. over 5 år, etablering 950,-, Totalt: 92.354 kr.)

Det er stor industri å låne ut penger privat

I dagens samfunn er det nesten blitt en selvfølge å låne penger. Det kan man gjøre på mange mulige måter, og derfor kan det være smart å gå gjennom vilkår og betingelser før man begir seg ut på penge -galoppen. I hovedtrekk bør alle som låner penger huske på:

  • - hvor mye man låner

  • - renter

  • - nedbetalingstiden

Den innvilgede summen skal stå i kontrast til den inntekt man selv står for. Men formue vil også gi bankene en pekepinn på hvilken risiko de løper, ved å låne ut pengene. Jo større risiko de tar, jo dyrere renter.

Rentene sier noe om hvor mye låntakeren skal betale tilbake gitt den informasjonen og de betingelsene som er satt for lånet. For långivere låner ut pengene fordi de selv kan tjene på det.

Nedbetalingstiden sier noe om hvor lang tid man skal betale ned lånet på, men også det som er desto viktigere, er hvor stort det månedlige beløpet skal være.

Lån uten sikkerhet får man på dagen

De fleste som skal etablere seg, vil etter en tid skaffe seg hus, bil, hytte og båt. Dette koster mye penger, og det er det ikke alle som har. Da går man til banken som oftest. De låner ut penger forte til hus og bil til en rimelig penge. Mange kan låne til bil gjennom huslånet, men det er ikke sikkert banken strekker seg lenger enn det. Dersom man ønsker andre ting, må man da kanskje gå videre til andre utlånere. Så det ordner seg greit for disse.

Men det er ikke alle som har et A4-liv, som har tatt utdanning og stiftet familie, hatt stabil jobb og så videre. For disse menneskene er det også håp. I dag er det mange flere långivere og finansielle institusjoner som låner til alle og hvermann. Det kan nesten bli for mange tilbud, kan det se ut som. Mange mennesker, både unge og gamle, synes å ha litt for mye gjeld til forbruk og andre typer lån.

Men et lån uten sikkerhet, kan hjelpe mange i en vanskelig situasjon. Et lån kan være starten på en ny kariere, man kan få kjøpt seg en bil slik at man kan starte i den nye jobben, eller hjelpe sine barn med å ta utdanning. Derfor er ikke lån i seg selv bare negativt. Mange har nytte av det. Som råd og tips til unge mennesker, vil det være å tenke seg flere ganger om man trenger å låne penger, eller om man kan vente til man har spart opp de pengene man trenger.

Lån i farta!

Alle og enhver av oss har vel en eller annen gang fått uforutsette utgifter. Det kan være vaskemaskinen som plutselig streiker, noen i familien krasjer bilen, du knekker en tann osv. Listen kan være lang, men pengene er ikke alltid tilgjengelig. Det er ikke alle som har en rik slektning som kan hjelpe deg økonomisk i slike akutte tilfeller.

Dette er nå blitt enklere ved at man kan sende en sms til en valgt låneinstitusjon og få svar på dagen. Det er mange ulike aktører i dette lånemarkedet, og de tilbyr fra 1000,- opp til 500 000,- i lån. Rentene varierer fra ca. 14% til ca. 35 % i effektiv rente, så det kan være lurt å sjekke litt rundt før en avgjør hvor en vil låne.